Vi debiterar inte moms för svenska beställningar. Moms och tull ska betalas vid leverans.

Återbetalningspolicy

Hos Labels4Kids tror vi på bra service och produkter av högsta kvalité. Vi vill vara säkra på att du är 100% nöjd med ditt köp och erbjuder dig därför en 100% Pengarna-Tillbaka-Garanti.

Allt vi ber om är lite feedback så att vi kan förbättra vår service i framtiden.Då majoriteten av våra produkter produceras på beställning och efter dina önskemål så omfattas de normalt inte enligt lagen för gratis leveranser och returer. Men vi täcker självklart kostnaden för returfrakt genom att återbetala detta till din bank eller ditt PayPal Konto.

 

Det finstilta: din pengarna-tillbaka garanti

I enlighet med distansförsäljningsregler har du 7 dagar på dig att avbeställa din beställning för icke-personliga varor utan att behöva betala någonting.

Labels4Kids ger dig extra tid så att du har hela 28 arbetsdagar (från och med det datum vi skickade varorna ftill dig) för att byta eller få pengarna tillbaka om du inte är 100% nöjd. Om du redan har fått din beställning kommer vi att be dig att returnera varorna i orginalförpackningen på egen bekostnad och risk inom 21 dagar från det att du meddelat oss att du vill abeställa. Om du inte har bytt produkten får du därefter pengarna tillbaka till ditt kort du betalade med, ditt bankkonto eller PayPal-konto.

Se även våra fullständiga villkor.

 

Labels4Kids
Företagsinformation