Vi debiterar inte moms för svenska beställningar. Moms och tull ska betalas vid leverans.

Labels4Kids Teamet

Ann-Maree Morrison

Ann-Maree Morrison
Gundare och VD

Labels4Kids tillåter mig att driva ett företag som passar min familj och som också kan hjälpa andra familjer att göra vardagen lite lättare. Jag är ursprungligen från Australien men har även Brittiskt pass. Min bakgrund är inom revision och bokföring (jag är kvalificerad revisor) och jag har genom åren även arbetat i London för b.la. Grant Thornton och Eastman Kodak (avdelning för specialeffekter). Efter ett par år i London träffade jag min man och flyttade upp till Skottland för att arbeta som konsult med Coopers & Lybrand. Efter att ha bildat familj och fått 3 söner bestämde jag mig för att starta mitt eget företag och njuter nu av en flexibel livsstil är jag kan få spendera mer tid med familjen.

Intressen: Tennis, skidåkning, filmer, äta ute, språk, läsning, webbhandel och umgås med familj och vänner.

Språk: Engelska, och en franska och tyska affärssamtal.

 Valeria Vacca at Labels4Kids

Valeria Vacca
Webbhandelsassistent

Jag började på Labels4Kids i slutet av 2019 och jag har två tjejer. & nbsp; Jag har en redovisningskompetens och kommer från södra Italien men har bott i många år med min familj nära Stirling.

Intressen: Basket, Star Wars-fanatiker, Matlagning och Desigual.

Språk: engelska, italienska

 Lesley Smith

Lesley Smith
Webbhandelsassistent

Efter att ha avslutat mina kandidatexamen och kandidatexamen i ekologi & amp; Bevarande vid University of Aberdeen Jag flyttade till Stirling med min partner. & nbsp; Jag arbetade på en försäkringsmäklare i över ett år och gick med i Labels4Kids-teamet när jag insåg att jag ville ha en bättre balans mellan arbete och privatliv och lära mig mer om e-handel.

Intressen: På fritiden älskar jag att gå till stand-up komedi och njuta av att vara nära Edinburgh och Glasgow för spelningar. Jag gillar att måla och jag letar alltid efter ett nytt recept att prova på.

Språk: Engelska är mitt enda språk, men jag har den konstiga frasen franska från gymnasiet.

Gillian Arundel

Gillian Arundel
Webbhandelsassistent

Jag träffade Ann-Maree och kom in i företaget då vi båda var med I samma tennisgrupp. Efter att ha avslutad en utbildning i Psykologi och organisationsteori jobbade jag i 15 år inom pensionsindustrin där jag ledde en administrativ avdelning på ett stort nationellt pensionsbolag. Jag tog därefter ett uppehåll från min karriär för att kunna fokusera på min familj. Nu när min son flyttat hemifrån ser jag fram emot att få komma tillbaka in I arbetslivet.

Intressen: Tennis, skidåkning, böcker och resor.

Språk: Engelska, lite franska och spanska.

Labels4Kids