Vi debiterar inte moms för svenska beställningar. Moms och tull ska betalas vid leverans.

Vanliga Frågor

Beställning och Typer av Etiketter

Vilka självhäftande etiketter är bäst att börja med?

Vi föreslår att du provar på vårt startpaket med självhäftande namnetiketter, som innehåller 20 populära etiketter, 20 små namnetiketter, 20 skoetiketter och 20 mini-etiketter. Om du även behöver klädetiketter kan du testa något av våra urvalspaket, där du får ditt val av klädetiketter samt självhäftande etiketter av vinyl för andra saker.

Har ni ett blandat paket med etiketter I olika storlekar?

Ja. Vårt startpaket med självhäftande namnetiketter innehåller 20 populära etiketter, 20 små namnetiketter, 20 skoetiketter och 20 mini-etiketter. Obs: våra mini-etiketter lämpar sig ej för bilder.

För klädetiketter har vi inget paket med blandade etiketter, men vissa av våra urvalspaket, som t ex vårdhemspaketet och dagispaketet, innehåller två olika klädetiketter.
 

Kan jag dela ett paket på två namn?

Nej. Vårt produktionsprocess tillåter bara ett namn per paket, men våra paketstorlekar är små och du kommer defintivt använda upp etiketterna snabbare än du tror. Undantaget är vårt klasrumspaket med självhäftande namnetiketter som tillåter upp till 26 namn.
 
Jag vill märka upp mitt barns pennor. Vilka etiketter passar?

Mini-etiketter passar perfekt för pennor.

Kan jag beställa en namntagg för väskor med bara en bild och ingen text?

Ja, våra namntaggar görs särskilt för varje beställning.

Vår skola vill beställa ett paket med etiketter för dryckesflaskor till varje klass. Kan vi ge er namnlista för varje klass och beställa några etiketter till varje barn?

Ja, vårt klassrumspaket med självhäftande namnetiketter tillåter upp till 26 namn, vilket betyder att ni får minst 2 etiketter per barn. Klassrumspaketet finns bara I liten storlek (50mm x 20mm).

Kan jag beställa via telefon istället för på internet?

Ja, vi tar emot beställningar:

-       Via vår hemsida www.labels4kids.se. Vi rekommenderar att du beställer online eftersom du då själv kan se alla färger, typsnitt och bilder som finns tillgängliga.

-       Genom post, genom att skicka dina kontaktdetaljer inklusive telefonnummer och emailadress så att vi kan kontakta dig snabbare, och vi kan ta betalt via kortbetalning, paypal och banköverföring.

-       över telefon, men observera att det är en högre risk att något blir fel med t ex stavning av namn när vi tar beställningar över telefon.

Jag vill beställa ID-armband inför en resa men jag vet inte vad jag ska välja!

Vi erbjuder antingen ett 10-pack med engångsarmband eller ett återanvändingsbart armband. Det beror på ditt barns ålder samt vad du själv föredrar. Om du har några frågor är det bara att kontakta oss.

Applicering av Etiketter

 Hur applicerar jag mina etiketter?

Med din beställning skickar vi med en komplett broschyr med instruktioner. Dessutom finns appliceringsinstruktioner på varje produkts sida här på hemsidan.

Vilka etiketter lämpar sig bäst för gympapåsar?

Namntaggar för jackor är perfekta för dessa, speciellt för gympapåsar som används till simningen.

Vi erbjuder även personliga gympapåsar där namnet är tryckt direkt på påsen.

Kommer etiketterna sitta kvar på strandtillbehör, som t ex badringar, badmadrasser och liknande?

Självhäftande etiketter av vinyl sitter kvar förutsatt att de först applicerades på en torr, ren och slät yta.

Etiketternas livslängd kan förkortas på objekt som utsätts för mycket slit och släng, som t ex badbollar och surfbrädor, särskilt om de har en rundad eller strukturerad yta.

Även våra självhäftande klädetiketter är tillräckligt klistriga och små för att prova på dessa objekt.

Kan skoetiketter användas för andra saker?

Ja, våra skoetiketter kan användas på samma sätt som alla andra självhäftande etiketter av vinyl, men passar ej på kläder.

När du använder våra skoetiketter I skor, glöm ej att applicera det genomskinliga skyddet ovanpå för att undvika att fotsvett reagerar med trycket och att färgen lyfter från etiketten.
  

 Tål etiketterna att köras i en sterilisator, om de sätts på t ex en nappflaska?

Ja. Våra självhäftande etiketter av vinyl tål mikrovågsugn och diskmaskin upp till 90 grader. Det enda tillfället då etiketterna riskerar att släppa är i fall att de har applicerats till fuktiga eller flottiga ytor, eller om de har applicerats med en luftbubbla i etiketten som gör att ånga frånga från sterilisatorn når in under etiketten. Byt isåfall till en annan etikett och se till att den appliceras utan luftbubblor eller veck.


Leverans

Hur lång tid tar det för mina varor att levereras?

Vi skickar med Royal Mail Airmal till Sverige. Flygpost kan dock ej spåras. Om du väljer International Signed For kan din beställning däremot spåras fram tills dess att den lämnar Storbritanninen, då den lämnas över till destinationslandets posttjänst som ett prioritetsobjekt och kräver en signatur vid ankomstadressen, och kan alltså inte levereras till PO-boxar. Royal Mail rekommenderar att om du använder International Signed For med airmail, är leveranstiden upp till tre arbetsdagar till västra Europa, fem arbetsdagar till östra Europa och sju arbetsdagar till resten av världen.

Vi skickar inte iväg beställningar förrän alla produkter finns tillgängliga. Var vänlig läs på vår hemsida för produktionstider, som finns under fliken “Leverans och Tillverkning” på varje produktsida.

Om du önskar få din beställning skickad I takt med att produkterna blir tillgängliga, var vänlig välj delad leverans som din önskade leveransmetod.

 

Betyder expressleverans att ni tillverkar mina etiketter snabbare?

Nej. Expressleverans påverkar inte tillverkningstiden, utan innebär en garanterad leveranstjänst när dina produkter skickas iväg. Var vänlig notera att expressleverans kräver en signatur vid destinationsadressen.

 

Jag ska flytta utomlands. Kan jag fortfarande beställa från er?

Ja. Vi levererar till nästan var som helst I världen.

Kan ni skicka beställningen till en annan address eftersom det är en gåva?

Ja. Fakturaadressen måste vara registrerad till ditt kredit- eller betalkort, men du kan välja en annan leveransadress vid beställning.

Var vänlig notera att vi inte erbjuder presentomslagning.

Om du har några särskilda önskemål är det bara att ta kontakt med oss.

 

Jag vill ha snabb leverans och snabb tillverkning på några etiketter, men jag har beställt andra produkter också. Hur lång är leveranstiden, och kan jag få en del av min beställning skickad innan resten?

Våra produkter är specialtillverkade efter beställning, så tillverkningstid beror på produkten. Tillverkningstider hittas på varje produktsida under fliken “Leverans och Tillverkning.” Du kan välja delad leverans om du vill att de produkter som är klara först skickas separat, och att resten skickas efteråt.


Allergietiketter

Kan jag beställa allergietiketter utan standardbilden, t ex “Glutenintolerans” men med bild på en raket?

Ja. För att designa en personlig allergietikett är det bara att beställa några av våra andra självhäftande etiketter av vinyl och välja valfri text och bild.

 

Allmänna Frågor

Går det att få hem några provetiketter och varuprover?

Ja, det är bara att maila eller ringa oss och så skickar vi ett paket med prover på de produkter du är intresserad av.

 

Varför bör jag beställa från Labels4Kids?

Vi är ett prisbelönt familjeföretag som vuxit snabbt under de senaste åren, och som erbjuder vänlig, effektiv och hjälpsam service, med en 100% garanti på pengarna tillbaka. För oss är kunden alltid viktigast, och vi förstår hur det är att vara förälder – många av oss har också barn!

Våra produkter designas och tillverkas I Storbritannien, och vi har ett stort utbud av bilder, färger och storlekar. Vi erbjuder endast etiketter av högsta kvalitet.

Labels4Kids
Företagsinformation